ALLIDRETT TORSDAG 13. FEB

Postet av Barneidrett den 12. Feb 2020

Snøen har kommet til Høgås og dermed arrangerer Skigruppa Allidretten på Høgås, ta med ski og staver å få barna ut i den flotte naturen.


Høgås skianlegg torsdag 13/2 kl 1700-1800Allidrett 2019/20

Postet av Barneidrett den 4. Sep 2019

Allidrett for 1 & 2 klasse har starta opp, den er også kommende sesong torsdager kl 1700-1800, aktiviteten vil flyttes fra sted til sted. Se terminlista for program. (NB! det kan forekomme endringer, det vil bli publisert på hjemmesiden og Otra IL facebook)


Terminliste Allidrett 2019/20: TERMIN ALLIDRETT 19-20.pdf


Alle treningene i Otra IL barneidrett er i utgangspunktet gratis, så sant en er medlem av Otra IL. Det er viktig å krysse av for deltatt i lister som legges frem, dette for å dokumentere aktiviteten som igjen fører til bevilgninger fra Nif og kommune. Og for at Otra IL sitt medlemkartotek er ajour.

Innmelding kan dere lese mer om under hovedlag og medlemskapOppstart Barneidrett

Postet av Barneidrett den 2. Jan 2019

Lek & Allsidig aktivitet starter opp igjen med treninger i Otrahallen, i dag onsdag 2. januar.


Vel møtt.Medlemskap barneidretten

Postet av Barneidrett den 2. Des 2018

Alle faste aktiviteter i regi av barneidrettsgruppa er i utgangspunktet gratis, det kreves ikke inn deltageravgift. Gruppene som organiserer og utfører aktivitetene får godtgjøring fra hovedstyret, som finanseieres via Grasrotandelen.

Men Otra IL og NIF har som krav at alle som deltar regelmessig på aktiviteter i Otra IL må være medlem av ett idrettslag, dette for blant annet være dekket av forsikringsordningen.

Innmelding skjer via min Idrett, eller bruk linken på hjemmesiden "Bli Medlem". Medlemskapet koster kr 100,- pr kalenderår. Dette er minste pris som NIF tillater Lek og Allsidig aktivtet

Postet av Barneidrett den 2. Des 2018

Terminliste for "barneidretten" i Otrahallen er klar, den er publisert i menyen over under punktet "Termin 2018/19